Competitie

BC Eefde neemt zowel met jeugd- als met seniorenleden actief deel aan de door Badminton Nederland (B.N.) georganiseerde competitie.

Jeugd
Onze jeugdleden kunnen meedoen aan de jeugdcompetitie van Badminton Nederland. Dit seizoen doen er drie jeugdteams in verschillende leeftijdscategorieën mee.

De wedstrijden worden uitsluitend gespeeld in de weekeinden en omvatten soms (dit varieert per jaar) een iets groter rayon, nl. de Achterhoek en Overijssel. Thuiswedstrijden worden op zondag gespeeld. Bij uitwedstrijden kan dit op zowel zaterdag als zondag zijn.

Senioren
Competitief
Een groot deel van de seniorenleden komt in de competitie uit als vaste speler of reserve.  Het aantal deelnemende teams is jaarlijks afhankelijk van de inschrijvingen. Dit seizoen doen er vier seniorenteams mee aan de competitie.

De regio waarin wij spelen is bevindt zich in Overijssel en het (zuid-)oosten van Gelderland. De thuiswedstrijden van BC Eefde worden op vrijdagavond gespeeld. Bij de uitwedstrijden is de dag afhankelijk van de tegenstander.

Wil men in wedstrijdverband onze mooie sport beoefenen, schroom dan niet en neem contact op met onze competitieleider. Deze geeft je dan alle informatie.

Recreatief
Op vrijdagavond is de hele zaal beschikbaar wanneer er geen competitiewedstrijden zijn. Mochten er competitiewedstrijden worden gespeeld, dan zijn er twee banen beschikbaar. Zowel recreanten als competitiespelers zijn van harte welkom.

Competitieleider: Ton Olde Hanhof