Lid worden

Lijkt het je leuk om een sportief en gezellig een shuttle te slaan bij  BC Eefde? Ja? Word dan lid!

De eerste drie avonden zijn vrijblijvend, dus kom gerust eens langs op een maandag- of vrijdagavond of neem contact met ons op. Als je zelf voor goed schoeisel en sportieve kleding zorgt,  zorgen wij voor de rest. We zien je graag in sporthal de Stuw.

Het aanmeldformulier om lid te worden staat hier: Aanmeldformulier.pdf

Contributie
De contributie bij BC Eefde bestaat uit twee delen; de bondscontributie die wij afdragen aan Badminton Nederland en de verenigingscontributie, die voor onze eigen badmintonvereniging is.

Contributie per jaar:
Jeugd tot 18 jaar € 132,-
Senioren vanaf 18 jaar € 228,-

Inschrijfgeld nieuwe leden:    € 5,–

Betaling van de contributie
De contributie wordt voldaan middels automatische incasso per kwartaal. Begin januari zal het eerste kwartaal van de verenigingscontributie worden geïncasseerd, volgend door kwartalen begin april, begin juli en begin oktober van ieder kalenderjaar. Indien wenselijk kan er in overleg een andere betalingsregeling worden afgesproken.

Opzeggen bij BC Eefde
Wanneer je jouw lidmaatschap op wilt zeggen kan dit uitsluitend schriftelijk (ook email) aan de secretaris of penningmeester. Je dient een opzegtermijn van één maand in acht te nemen, waarbij er per half jaar (jan-jun en jul-dec) opgezegd kan worden. Dus stoppen per 1 januari wil zeggen dat er voor 1 december opgezegd moet worden.

Non-actief regeling
Wanneer je een langere tijd op non-actief staat (door bijvoorbeeld zwangerschap of langdurige ziekte/blessure) zal de contributie over die periode niet berekend worden!

Vragen? Stuur een e-mail naar eefde@badminton.nl.